11 September 2012

this week's special + about a shop



ロイヤルナンプラーズ

こんばんは!新しい週です、いつのまにもう9月も11日たっていたのですね
本当、いつのまに?最近どんどん時間の流れが加速している様な気がします

こんなかんじできっと今年もおわっていくのでしょうか

さて今週のおひるごはんは

ジャガイモとやさいのサモサ
豚ネギ大豆の塩こんぶ和え、しょうが風味
ピリ辛ころころ野菜とこんにゃく
里芋おからまんじゅうのあんかけ
今日のマリネ

週がわりでいろいろな組み合わせでお料理をだしていますが、今回は特にわたしの大好きなコンビネーションです!この豚ネギ大豆がごはん好きにはきっとたまらない味だと思います、是非食べにきてくださいね

this week's special is our original samosas. gorgeous taste, with very filling and healthy side dishes!



おしらせ

今秋、二階で雑貨スペースをオープンします!
ニカイ商店、とでもいいましょうか(へん??)

cafe wakayaで使っているモノ、ギャラリーを通じて知り合った作家さんのモノ、旅行先で見つけてきたモノ
器、生活雑貨、アクセサリー、少しずつですが集まりつつあります

オープンしてからもいろいろと順次いろいろ入荷していきたいなとおもいます

まだ改装中そして諸々の準備がたーくーさーんーあるので!
カフェのことで今精一杯の私たちは、元々腰が重いこともありますができるだけ早くオープンに向けて進んでいきたいです。
なので目標は今月末、来月頭!

あたらしいことを始めるわくわくのきもち
このきもちをまた感じることができることに感謝します


finally, we are opening our little shop on second floor on end of this month or next month (depends on how fast and hard we work!)
there are miscellaneous things we really like and enjoy with. ceramic works, accessories, kitchenware, etc etc etc...

really excited about this shop, thinking about calling it 'nikai shop' means a shop on second floor.
it is some thing new for us so it is a challenge but nice challenge, i know it will be an amazing experience to have a cafe  and a shop!
we want to concentrate on this little shop for opening, however cafe is quite busy right now (lots of baking and packing cookies) wish i had a clone to work for me or an elf would be very lovely.






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